The May Daring Bakers’ challenge was hosted by Linda of make life sweeter!and Courtney of Coco Cooks. They chose Apple Strudel from the recipe book Kaffeehaus: Exquisite Desserts from the Classic Cafés of Vienna, Budapest and Prague by Rick Rodgers.
Questa ricetta per lo strudel di mele è stata scelta da Linda of make life sweeter!and Courtney of Coco Cooks Per la ricetta del mese di maggio per i Daring Bakers’.
La ricetta è tratta dal libro Kaffeehaus: Exquisite Desserts from the Classic Cafés of Vienna, Budapest and Prague di Rick Rodgers.
I never make the strudel, and stretch the dough was not easy. The sheet must be prepared so thin that you can read a newspaper under it.
I think that I need to take some manual in it. However I liked prepare strudel that I make 4 strudel salted and 4 strudel sweet, so was the enthusiasm.
So thanks to Linda and Courtney for having chosen this recipe, I have a great aversion for spread sheets, that I would have never done!
Non avevo mai fatto uno strudel, e stendere l'impasto non è stato facile.
Deve essere steso talmente sottile da poter leggere un foglio di giornale messo sotto la sfoglia.
Devo dire che ci vuole una certa manualità che io ancora non ho, comunque mi è piaciuto tantissimo, ne ho già fatti 4 salati e 4 dolci, tanto è stato l'entusiasmo.
Quindi grazie a Linda e Courtney per aver scelto questa ricetta, dato che avendo una grande avversione a stendere le sfoglie, non avrei mai fatto!!!!
For friends who read sorry my bad English!
PLEASE UPDATE THE RSS FEED
6 mesi fa
2 commenti:
You did a beautiful job on your strudel. Lovely photograph too.
Natalie @ Gluten a Go Go
Che brava! Ci vuole pratica per la pasta delle strudel, e vederla stendere aiuta molto.
Posta un commento